Rezervace
+420 775 752 744

Chystáme pro vás další ze série degustací, tentokrát se zaměříme na značku Havana Club. Společně si naší letní zahrádce s Brand Ambasadorem Havana Club pro ČR Jakubem Vinšem vychutnáme řadu výborných kubánských rumů a z nich i namíchaných výborných drinků.

Těšit se můžete na:
- občerstvení
- welcome drink Cuba Libre
- degustace HAVANA CLUB ANEJO 7 ANOS
- degustace HAVANA CLUB ANEJO ESPECIAL
- degustace HAVANA CLUB SELECCIÓN DE MAESTROS
- +TOP DEGUSTACE – HAVANA CLUB ANEJO 15 ANOS
Havana Club Anejo 15 Anos Grand Reserva je vzácný rum, který vznikl pečlivým výběrem nejlepších starých kubánských rumů. Podle mnoha znalců je považován za nejlepší rum světa. Vyrábí se v limitované edici pro omezený počet nadšenců, kteří vědí, jak ocenit luxusní kubánský rum. Díky výjimečné kvalitě procesu zrání je dosaženo absolutní absence chuti alkoholu, vysoké jemnosti tříslovin a výrazně ovocného aroma. Obsah alkoholu 40 %.


Jakub Vinš
Rum Havana Club
Jakub Vinš začal pracovat v pražském koktejlovém baru Bugsy’s Praha v roce 2011, kde získal zkušenosti jak s přípravou míchaných drinků, tak s prémiovými destiláty. V roce 2016 začal pracovat pro společnost Jan Becher Pernod Ricard na pozici Brand Ambassador Havana Club pro ČR. V předchozích letech se zúčastnil mnoha seminářů a barmanských soutěžích, díky nimž získal zkušenosti, které předává svým studentům.

Rum byl vždy jeho oblíbený destilát, ale zcela si ho podmanil, když ho jeden z osmi kubánských mistrů výroby rumu Asbel Morales vyškolil ve svém kurzu. Nyní s nadšením jeho vlastním předává své vědomosti, zkušenosti a lásku k rumu svým studentům.