Rezervace
+420 775 752 744

Jaroslav Bresky je jedním z nejžádanějších solo interpretů zpívající písně legendární kapely Queen v Evropě a to hlavně díky totožným pohybům, gestikulaci a velice podobné barvě hlasu legendárního zpěváka. V roce 2009 se po více než stovce vystoupení setkává s člověkem, který byl Freddiemu Mercurymu nejblíže a to s jeho dlouholetým osobním asistentem, panem Peterem Freestonem. Ten mu umožnil nahlédnout do způsobu vystupování rockového krále. Tím dostává projekt Freddie Mercury Revival nový rozměr.



Po 7 letech koncertování má Jaroslav za sebou mnoho vystoupení a v roce 2010 byl pozván managmentem švýcarské hudební společnosti města Montreux – "Montreux Music", na jednu z největších událostí pro Mercuryho fanoušky na světě (oficiální narozeninová oslava). V únoru 2015 se osobně setkal se zbývajícími členy skupiny Queen. Zpíval na mezinárodní akci pořádané managmentem skupiny Queen – Oficiální narozeninová oslava nedožitých 70. narozenin Freddieho Mercuryho ve švýcarském Montreux. Toto vystoupení zaujalo i člena skupiny Queen kytaristu Briana Maye, který ho zveřejnil na svém oficiálním Facebooku. V roce 2016 a 2017 zpíval ve vyprodané pražské Lucerně na počest Freddie Mercuryho v rámci tour s názvem "ČESKÉ HVĚZDY ZPÍVAJÍ QUEEN" po boku předních zpěváků českého showbyznysu.


Vystupoval v Německu, Polsku, Holandsku, Indii, Rakousku na Slovensku a ve Švýcarsku.

V televizi jste ho mohli vidět ve V.I.P zprávách TV Prima, ČT2 Dobré ráno, TV Nova Snídaně s Novou, TV Relax Poslední Zhasne, Topstar Magazín a Česká televize o něm natočila dokument pro pořad Gejzír.



V roce 2018 byl s hudební skupinou Prague Queen vybrán na turné do Indie, kde se uskutečnili vyprodané koncerty. První koncert dokonce uvedl i bratranec Freddieho Mercuryho Jehangir Bulsara.