Rezervace
+420 775 752 744

Session Band je rocková kapela irského střihu, která hraje energickou hudbu napříč žánry punk-rocku, celtic rocku, big beatu, hardrocku ale i folku. Přináší písně kapel, které máte rádi nebo si je s nimi zamilujete. Projekt odstartoval v roce 2013. Počáteční ráz převážně bluegrassové kapely se časem pozvolna měnil stejně jako složení členů formace. Původní spíše improvizační charakter hraných skladeb nahradila neotřelá aranžmá vycházející z obsazení kapely posílené o rytmiku.

Složení kapely: Janek Hájek - elektrická kytara, zpěv; Petr Veselý - mandolina; Tomáš Krejča - housle; Eliška Dreslerová - flétny; Lukáš Kalandra - baskytara; Martin Podhradský - bicí.

 

Najdete nás na:

www.sessionband.cz

https://www.facebook.com/pg/sessionband.cz/about/?ref=page_internal

https://www.youtube.com/channel/UCf8Vk3NxOAM12JonwRUUuXg

 

VSTUPENKY:
80,- v předprodeji
 
Pro koupení vstupenky on-line je potřeba se nejprve přihlásit/zaregistrovat. Po přijetí platby Vám přijde elektronická vstupenka na Váš registrovaný email. (Pokud nepřijde, neváhejte nás kontaktovat na musicbar@forea.cz)
 
Maximální povolený počet rezervací na jednoho uživatele je 10 lístků. Pokud vás jde ve skupině více, a chcete sedět pospolu, napište nám email.
 
Místo Vám rezervujeme automaticky. Dříve zakoupený lístek = lepší místo.