Rezervace
+420 775 752 744

!!!!!!!!

Přednáška je zrušena. Bude přesunuta na nový - náhradní termín, o kterém nyní jednáme.

Již zakoupené lístky Vám zůstávají a budou platné i pro další termín, o kterém Vás budeme informovat.

!!!!!!!!

33 000 km a 5 měsíců dlouhá procházka se psem po 19 státech Euroasijského kontinentu.
Slávek a fenka Corey vyrazili stopem  do Japonska. Ve Vladivostoku je nepustili na trajekt, tak skončili ve Střední Asii. Vznikl z toho příběh, kde nebudete věřit, co všechno se může pokazit. 

Kdy stále může v Rusku sněžit? Co se jí v Kazachstánu? Jak krásné jsou holky v Kyrgyzstánu? Jak blbě se stopuje v Tájikistánu? Jaké vedro může být v Uzbekystánu? Co všechno je divné na Turkmenistánu? Proč nás nepustili do Afghánistánu? Jaký jsou lidi v Íránu? Jak se stopuje se psem v Turecku? Nebo jaké to je půjčit si oslíka a vyrazit s ním na hory?

Corey je roční border kolie, jede si svůj vlastní instagram, ikdyž zatím projela jen 27 států světa.
www.instagram.com/coreytraveldog

Přednášející: Slavek Kral – travel blog cestuje už 9 let. Dvakrát objel svět stopem a na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku. Nastopoval přes 250 000 km po víc jak 84 zemích světa.
www.facebook.com/slavektravelblog

Pořádá: Travel Stand-Up Festival
www.standupy.cz

 

VSTUPENKY:
120,- v předprodeji
 
Pro koupení vstupenky on-line je potřeba se nejprve přihlásit/zaregistrovat. Po přijetí platby Vám přijde elektronická vstupenka na Váš registrovaný email. (Pokud nepřijde, neváhejte nás kontaktovat na musicbar@forea.cz)
 
Maximální povolený počet rezervací na jednoho uživatele je 10 lístků. Pokud vás jde ve skupině více, a chcete sedět pospolu, napište nám email.