Rezervace
+420 775 752 744

Jedná se o přesunutý termín koncertu Brass company a Elišky Urbanové z 30.10.2020. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Zveme vás na našlapaný koncert dvou hudebních uskupení:

Brass Company - hudební těleso vedené Pavlem Vašíčkem, ředitelem ZUŠ, tvořené žesťovými nástroji, saxofony a kompletní rytmickou sekcí. Repertoár tohoto tělesa tvoří hlavně skladby z oblasti pop music, rocku, jazzu a filmových melodií.

Soul's alive (Praha) - kapela Soul's alive vznikla s úmyslem vdechnout nový život soulu, ale neštítí se ani funku a podobných stylů. Toto živé těleso o devíti členech klade důraz na kvalitu a přesnost, ale hlavně na energii, kterou přenáší na publikum. Těšit se můžete na Soulové klasiky od Arethy Franklin, Raye Charlese, nebo funkové Tower of Power, ale také na skladby autorské.

VSTUPENKY:
150,- v předprodeji
 
Pro koupení vstupenky on-line je potřeba se nejprve přihlásit/zaregistrovat. Po přijetí platby Vám přijde elektronická vstupenka na Váš registrovaný email. (Pokud nepřijde, neváhejte nás kontaktovat na musicbar@forea.cz)
 
Maximální povolený počet rezervací na jednoho uživatele je 10 lístků. Pokud vás jde ve skupině více, a chcete sedět pospolu, napište nám email.
 
Místo Vám rezervujeme automaticky. Dříve zakoupený lístek = lepší místo.