Rezervace
+420 775 752 744

Přesunutý termín. Již zakoupené lístky zůstanou v platnosti.

Přijďte si pro ohromnou inspiraci pro Vaše budoucí cesty na kouzelná místa Evropy, která většina z nás nenavštívila nebo o nich nemá tušení. Jsou tak zajímavá nebo tak blízko, že budete chtít okamžitě vyrazit. A tentokrát můžete. Ušetříte spoustu času, peněz i svou uhlíkovou stopu. Dejte našemu kontinentu novou šanci a nechte se jím příjemně překvapit. Přednáška je určena pro aktivní cestovatele, kteří hledají nová místa pro své cesty i začátečníky, kteří by rádi začali s cestováním na vlastní pěst. Oceníte její praktičnost do života.

Hana Machalová - profesionální cestovatelka a autorka knihy Do světa (Albatros Média) www.knihcentrum.cz/do-sveta. Vystupuje často v médiích, kde lidi motivuje k cestování na vlastní pěst.

Nová přednáška sklízí výborné ohlasy, věříme, že nadchne i Vás.

VSTUPENKY:
130,- v předprodeji
 
Pro koupení vstupenky on-line je potřeba se nejprve přihlásit/zaregistrovat. Po přijetí platby Vám přijde elektronická vstupenka na Váš registrovaný email. (Pokud nepřijde, neváhejte nás kontaktovat na musicbar@forea.cz)
 
Maximální povolený počet rezervací na jednoho uživatele je 10 lístků. Pokud vás jde ve skupině více, a chcete sedět pospolu, napište nám email.
 
Místo Vám rezervujeme automaticky. Dříve zakoupený lístek = lepší místo.