Rezervace
+420 775 752 744

Afghánistán, bažina národů, země, jakou nelze dobít a udržet, je křižovatkou cest, průchodem mezi Indií, Čínou, Ruskem a Persií. Z každého kulturního okruhu si Afghánistán vybral něco a přitom zůstal sám sebou. Neuvěřitelná krajina Hindúkúše, buddhistická a perská minulost, tálibánská současnost.
O cestě pod ochranou Tálibánu bude vyprávět arabistka a íránistka Lenka Hrabalová, autorka knih Saharské příběhy, Dějiny v troskách a Mozaikou Íránu.
http://www.lenkahrabalova.cz/

 

Lenka Hrabalová je cestovatelka, novinářka a akademička, která se věnuje muslimskému světu. Na Blízkém východě a v Severní Africe tráví většinu svého času, sbírá informace a snaží se o poznání všech koutů tohoto světa. Je autorkou cestopisů Saharské příběhy (2020), Mozaikou Íránu (2023) a odborné monografie Dějiny v troskách (2022).
http://www.lenkahrabalova.cz/

-----------------------
Po zaplacení vstupenky vám na email dorazí tato zpráva, jejíž přílohou je QR a číselný kód. Oba je možné u vstupu použít.
V případě zakoupeného lístku vám automaticky vytváříme rezervaci na místo k sezení - pokud se rozhodnete přikoupit další vstupenky, a bude to na stejnou registraci, tak vás automaticky přiřadíme k sobě.
Při sestavování plánu sezení začínáme vždy s prvními zakoupenými vstupenkami odpředu.