Rezervace
+420 775 752 744

Rozlehlý Čad je domovem neuvěřitelné pouštní krajiny, ve které stále žijí krokodýli, kde se velbloudi setkávají u tůní mezi vysokými skalami a kde kočovníci chovají obrovské krávy watusi. Je také domovem Wodaabe Fulbů, kteří se na konci období dešťů setkávají a muži, honosní jako pávi, se snaží krásou a tancem zaujmout ženy. O poušti, tanci a barvách bude vyprávět arabistka Lenka Hrabalová.
 
Lenka Hrabalová je cestovatelka, novinářka a akademička, která se věnuje muslimskému světu. Na Blízkém východě a v Severní Africe tráví většinu svého času, sbírá informace a snaží se o poznání všech koutů tohoto světa. Je autorkou cestopisů Saharské příběhy (2020), Mozaikou Íránu (2023) a odborné monografie Dějiny v troskách (2022).
http://www.lenkahrabalova.cz/
 
-----------------------
Po zaplacení vstupenky vám na email dorazí tato zpráva, jejíž přílohou je QR a číselný kód. Oba je možné u vstupu použít. 
V případě zakoupeného lístku vám automaticky vytváříme rezervaci na místo k sezení - pokud se rozhodnete přikoupit další vstupenky, a bude to na stejnou registraci, tak vás automaticky přiřadíme k sobě.
Při sestavování plánu sezení začínáme vždy s prvními zakoupenými vstupenkami odpředu.